3. 7. 2012

SWEET SIXTEEN III + výherca Matej (pracovný názov)

V nedeľu sme sa obliekli tak ako sa na nedeľu a udeľovanie cien patrí, 
(vďaka čomu môžete poľahky oddeliť členov nášho blogu od nečlenov nášho blogu)
odspievali sme si povinné hitv zbore a vybrali sa za výhercom  Matejom z našej Giveaway súťaže 3D obrazu skákajúcich delfínov.
Pozvali sme ho do cukrárne NOVÁ DOBA!
 Reťaze sú z HM! (promo 5).. ďakujeme za zlato!
..
 Aj VY ste mohli vyhrať delfíny! Ale vyhral ich MATEJ! Cha!
 Tešíme sa na cukor do cukrárne.
Matej je hráč a vyhral cenu.

...pri vedľajšom stole po nás úplne opakovali. Náš je ten napravo... Alebo naľavo.
 Po pobyte v cukrárni sme si spravili krátku túru k lavičke v areáli obytného priestoru Nová doba.
Nová doba.
 Život nie je len hra a radovánky. Berieme ho vážne!
 Živo debatujeme. Zhodli sme sa, že najlepší film na svete je Pomsta surfujúcich sexi vampov v bikinách....
Každému z nás sa ale páčila najviac iná scéna... Ale to nevadí, vieme rešpektovať cudzí názor, aj keď je
iný a hovoriť si aj tak stále ďalej svoje.
Nakoniec nás Matej odfotil s delfínmi a potom s nimi zdúchol už navždy...

... ale my vieme kde ho nájsť! Skrýva sa za čistou kolou..., je to chlapec s blogom... neslýchané! 
(to mu však vyhrať nepomohlo.. dokáže Vám to aj notárka Irenka)

14 komentárov:

  1. Matej má ešte stále dosť času a miesta v srdci pre nových kamarátov...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dobry den.Toto je tiez pre dusevne chorych som totiz psychopat a berete aj nejaku prozu alebo prislovia s vlastnej hlavy kreslit moc dobre neviem alebo nejake sci fi literaturu a fantazy podobne alebo nejake nie moc pekne fylozoficke otazky ako zvikol vesmir a preco, vysvetlovanie zmyslu zivota a tak a pod mam velmi vysoke kognitivne funkcie a vela casu.Ale mam aj dyslexiu bohuzial.Ak to nepatrilo sem tak my to smazte pozrem sa niekam inam potom.Prepacte ze som vas vyrusoval ale neviem sa chovat no:) a posobim arogantne:P A aj robot moze inteligenciu roman 200rocny clovek videl som len film sice hral tam robin williams a robot sa volal andrew napr alebo procesori co maju iq 150uz teraz.narazka na kontrolnu otazku.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Prečo by tento blog nebol aj pre duševne chorých. Každopádne pýtaš sa či smieš prispieť svojou tvorbou, hoci asi skôr sarkasticky... Zatiaľ sme mali len delfíniu súťaž a nie súťaž kognitívnych funkcii, na čo rád poukazuješ. No veľmi dobre vieš, že ak niečo napíšeš alebo vytvoríš a budeš si myslieť, že to fakt stojí za to, môžeš to poslať do Bellárie, kde posúdia nakoľko je to k uverejneniu, alebo do súťaže Rozhľady. Ale to všetko veľmi dobre vieš.... Gratulujem k nájdeniu mojej osoby a tým asi končím túto hru a prosím odpusť si kontrolné otázky a čítaj príspevky pozorne, aby si sa nemusel odvolávať na zlé správanie a mazanie príspevkov. Nech sa ti darí s vyrovnávaním sa so sebou samým.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dobre mam nieco tak do tej bellarie hej teda ale vies ja uz sa tak nespravam normalne ale bol zvedavy ale zaujimalo by ma skor aj nejake kurzi kreslenie lebo technicka stranka toho neni nic moc je to skor abstraktne ale bellaria nema vlastny web pokial viem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A tu nozicku si tam dala to som si chcel pozret takych podbnych je 10 a 1 je na zobrazenie dusevnych poruch na stromoch atd

      Odstrániť
    2. A ktej gratulaci som skorej rad ze som nasiel cestu ako von s tartaru musel som opit kerbera aj charon a charonovi to vytekalo spomedzi rebier tak som ho musel uplatit mincami zaco by mal byt potrestany rocnou nepretrzitou sluzbou:) a nechcem byt sarkasticky chcem byt mily skor som psycho ale znazim sa liecit. A bellaria ma aj nejaku redakciu lebo som troska paranoidny a tak. a nieco na tento styl tiez moze byt toho mam dost uz teraz len vacsina znich sa tykala mna tato ani nie je to skor na diskriminaciu a podobne blaboly fyzikov trapi ako vznikol vesmir biologov ako vznikla bunka ale aj keby to vedeli ze ako co predchadzalo aj tak predtym a vznika otazka ci sliepka ci vajce co bolo skorej ? je to asi tak ze preco sa zo syna stava casom otec preco sa zneho stava neskor stary otec a preco zomre ? Vznik hocicoho a zanik hocicoho bez ohladu nato jak dlho tu je ten isty ten princip je stale rovnaky aj dovod aj pricina ma to spolocnonu minulost pritomnost aj buducnost cas sa sice meni ale clovek ho napriek vsetkemu nevnima stale zije len v okamihu stale len teraz nieje schopny uz znova prezit minulost ani vedet a dopredu prezivat buducnost je stale len v jednom bode ktory sice plynie sam a posuva ale neda sa vnom hybat a aj keby sa clovek v sci fi flilme vratl casokm bola vtej chvili jeho sucasnost a to aj keby cestoval do buducnosti tym padom plynie len jednosmerne a keby plynul naopak alebo aj inak nemohlo by sa tie to tzv kolobehy zacinat a koncit tym padom sa vsetko strieda meni ale zaroven je rovnake vtom zmysle ze sa to prestrieda tri rozmery sa casom menia ale cas rozmermi nie ale teraz po chvilu som si uvedomi

      Odstrániť
  5. ja len ked budete citat ten dlhy pribeh prosim, PROSÍM! pustite si do pozadia toto

    http://www.youtube.com/watch?v=dGjk8JPu-Ns

    precitite viacej kazde jedno slovo.

    PS: Matej je naozaj štramák!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nie, Bellária nemá svoj web ani redakciu, robíme ju takpovediac na kolene.. ja, editorka, grafička... vo svojich domácnostiach... No to, že si ma našiel a vieš, že robím Belláriu ťa neoprávňuje vypisovať tu veci, ktoré sú zjavne odveci. Môžeš poslať materiál, ktorý si myslíš, že je hodný zverejnenia do časopisu. Podotýkam, že nie spamy tvojich filozofických teórii a veci, ktoré pokladáš sám za priemerné. (Pričom materiál sa posiela na mail, nie na blog!)
    Čo sa týka kurzov kreslenia, tých je určite veľa, a isto si nejaký nájdeš aj použitím google. Ja žiaden nevediem a ani to nemám v pláne. Ak ti ide o čosi terapeutické, tak také miesta spomínali v DS, ako Krídlo a podobne.
    K nohe... Bellária tento rok ešte nevyšla, takže ju nemáš kde vidieť.

    A teraz už neber prosím Matejovi jeho päť minút slávy... vďaka.
    (Teda ak mu nechceš napísať, že je pekný a štramácky... to sa smie :P)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. toto je ten prstskrz@gmail.com email? A inak aj to ze som sem pisal malo teda naozaj ze chcem nejako prispiet ale aj terapiu v takom zmysle ze som 3 roky v podstate nic nerobil potom co som sa pomiatol a vyhodili ma z vysky.
    Ano matej je štramacky fešak:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mail prstskrz nie je ten správny na príspevky, ktoré máš na mysli. Ale napíš naň a ja ťa odnavigujem ďalej.
    Som rada, že si sa rozhodol niečo robiť... Prajem veľa síl.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Dakujem Radanka velmi pekne a teraz to myslim uprimne.)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. No ja by som take daco ako nejaky most ci co my cvokarka spominala neviem co toje vtomto by si my mohla poradit ci radsej nie?Lebo uz cakam tyzden na odpoved co som poslal mail no len zase mam lieky v sebe bez ktorych uz nezaspim inak to kreslenie je uz okaz u mna na vsejlakych robotov tak ale ved aj na nejaku onu skolu pojdem snad zase!Len tu napis ulica kam mam prist do nejakej dielne alebo jak to mam nazvat tam ma uz nejak budu navigivat jak opicku za bannan.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Takto fakt cesta nevedie... neviem o akom čakaní píšeš. Ja som ti na mail odpísala, kde som sa ti snažila vysvetliť aj to, že vypisovaním na blogy svoj stav nevyriešiš. Ja nie som tvoj doktor, ani terapeut, nemám dostatočné informácie o tebe, ani tvoju kazuistiku. Neverím, že keď povieš svojej psychiatričke, aby ti poradila kde by si sa mohol prihlásiť na dielne/terapiu, tak ti neporadí. Chceš odo mňa ulicu? Pýtaš sa na Most? Keď si si dokázal vygoogliť mňa, dokážeš aj toto http://www.dss-most.sk/. Môžeš sa im skúsiť ozvať, môžeš sa nechať odnavigovať svojou doktorkou..., len svojim štýlom ponižovania každého odborníka (a nie len odborníka) s ktorým sa stretneš ďaleko nazájdeš. Skús to prehodnotiť a prosím nerob si zo mňa bútľavú vŕbu.
    Týmto s tebou končím túto konverzáciu. Myslím, že som ti dosť jasne všetko vysvetlila v maily a ty si dokola opakuješ to svoje.
    Neutápaj sa stále v krivdách a skús nahliadnuť aj na realitu.
    Dovidenia.

    OdpovedaťOdstrániť